Menu

Arbejdstøj med tryk

Tryk og brodering på arbejdstøj, samt e-commerce løsning.
Kunden

Tscherning løser opgaver inden for nedrivning, anlægsarbejder, miljøsanering og maskinudlejning. Virksomheden har en klar grøn profil og har med stor fokus på uddannelse og kompetencer gjort virksomheden førende inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Virksomheden har 350 ansatte.

Kunde
Tscherning
Services
Design + Produktion
Kontaktperson
Jakob Skov
Opgaven

Vis logoet frem!

Cool Gray leverer alt arbejdstøj med trykt eller broderet logo til Tscherning – fra T-shirts, sweatshirts, bukser og jakker til sikkerhedssko, hjelme og tasker med sikkerhedsudstyr. Vi leverer desuden profiltøj til administrationen og merchandise til events og hverdagsbrug.

✓ T-shirts
✓ Sweatshirts
✓ Bukser
✓ Jakker
✓ Sikkerhedssko
✓ Hjelme
✓ Tasker

E-commerce

Dag-til-dag levering

Tschernings valgte standardsortiment ligger på Cool Grays lager. Medarbejderne kan via vores e-commerce-løsning bestille de ønskede varer og få dem leveret fra dag-til-dag til enten byggeplads, privatadresse eller hovedkontor. Administrationen hos Tscerning har med denne løsning fået det fulde overblik over medarbejdernes forbrug som kan noteres på gældende arbejdssager. Cool Gray producerer, lagerfører og klarer al logistik, og det har givet stor tilfredshed og en langt mindre arbejdsbyrde hos Tscherning.

Skal vi også hjælpe dig?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.