Menu

Indretning, design og produktion

En ny business unit stod overfor at flytte i nye lokaler. I nyistandsatte, men lidt sterile lokaler, hjalp Cool Gray Lundbeck-teamet med at tage ejerskab på deres nye omgivelser. Et ejerskab, som samtidig var startskuddet på et internt kick-off.
Opgaven

I starten af 2017 formede Lundbeck Pharma en business unit med fokus på det nordiske og baltiske marked. De stod samtidig overfor at flytte i nye lokaler. Efter et længere researchforløb kontaktede Lundbeck Cool Gray med en masse idéer og materiale. De ville gerne tage mere ejerskab over deres lokaler, men uden at ende i “lidt kunst på væggene”-fælden.

Kunde
Lundbeck
Services
Design + Produktion
Kontaktperson
Jakob Skov
Process

Igennem et sparringsforløb gennemgik vi alle idéerne og materialer. Vi sorterede fra og fandt ind til det vigtigste, og det, der gjorde mest indtryk. I et tæt samarbejde mellem vores designere, produktion og montører fandt vi den røde tråd i udsmykningen.

Løsning

Vi fik opfyldt en masse ønsker, og endda løst nogle praktiske problemer teamet havde med enkelte lokaler. Lokalerne bærer stadig præg af et corporate feel, men nu tilsat en smule spræl. Samtidig brugte vi budskaber, der skaber grobund for en intern værdisætning, som er indlejret i alle dele af Lundbeck Pharma.

“Cool Gray formåede at kombinere en masse elementer uden at "støje". Jeg havde en masse idéer, som stak i en masse retninger, men sammen med designeren fandt vi den rigtige retning. Igennem hele forløbet har jeg følt mig virkelig godt behandlet ligegyldigt hvem jeg var i kontakt med.”
Jannie Schou Hommelgaard
Personlig assistent, Lundbeck BA Nordic Baltics

Skal vi også hjælpe dig?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.