Menu

Kvalitet og miljø

Hos Cool Gray har vi fokus på kvalitet og miljø. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder FCS-certificeret papir, Svanemærke-produktion og CO2-neutralisering.
Kvalitet og miljø

Cool Gray lever op til en kvalitetsstandard, der forbedrer kundernes tillid og tilfredshed til de produkter og ydelser, som vi leverer. For at leve op til vores kunders ønsker om miljøvenlig produktion, er der miljøkrav, som vi forpligter os til at opfylde.

Når du køber ydelser, produkter og håndtering hos Cool Gray, er du via miljøtillæg med til at bidrage til en bæredygtig produktion. Alle faktura vedrørende ydelser, produkter og håndtering opføres et miljøtillæg på 3,95 % af fakturasummen, dog maksimalt kr. 795,00 pr. faktura.

Certificeringer

Cool Gray er en del af Scandinavian Print Group (SPG) og får naturligvis tryksager produceret på SPG’s Svanemærke-certificerede trykkeri – det nordiske miljømærke, der stiller de mest relevante og veldokumenterede miljøkrav til både trykkeri og tryksag.

Vi tilbyder jer produkter efter de mest anerkendte standarder for optimal miljøvenlig produktion. Som en del af SPG, der er FSC®-certificeret (Forest Stewardship Council), kan vi garantere jer papir fra ansvarligt skovbrug.

SPG indkøber CO2-kvoter til reel CO2-reduktion, som f.eks. opførelse af vindmøller og solceller og/eller installation af mere CO2-venlig teknologi i ulande. Det kan I bidrage til ved at tilkøbe CO2-neutralisering til jeres tryksager.

Skal vi arbejde sammen?

Vi kan jo starte med en uforpligtende kop kaffe.