Menu

Om Cool Gray

I tæt samarbejde med kunder skaber vi synlighed i markedet. Fra design til produktion. Et grafisk multihus, hvor stort set alt er muligt.

Hvem er vi?

Cool Gray er et grafisk multihus, der skaber værdi for kunderne ved at udvikle og optimere visuel kommunikation til implementering på alle tænkelige elementer og medier. Stærk grafisk identitet internt og eksternt.

Cool Gray blev skabt i 2007 som en fusion af de to succesfulde grafiske virksomheder From & Co (etableret i 1972) og TrykBureauet (etableret i 1991). Navnet blev Cool Gray – mere end kun et navn. Cool Gray er også en farve, der består af en solid basis, der indeholder alle muligheder – i det helt rigtige mix farven ”Cool Gray”. Præcis sådan ser vi også vores virksomhed. Vi har en solid basis af dygtige medarbejdere og tilsat passion, innovation og kundesamarbejde, så står du med det helt rigtige mix foran dig: Cool Gray A/S.

I 2021 blev Cool Gray A/S en del af Danmarks største grafiske koncern, Scandinavian Print Group – som er en del af Nordeuropas største og stærkeste grafiske setup. En fremtidssikring af Cool Gray-brandet, der er videreført som selvstændigt selskab – og med nye muligheder for at skabe endnu større værdi for vores kunder. Cool Gray har til huse i Vallensbæk og omsætter for kr. 130 mio.

Cool Gray brænder for at tænke samarbejdet med vores kunder helt til dørs – uanset om der er tale om enkeltstående grafiske produktioner eller sammenhængende løsninger med udvikling af visuel identitet, udsmykning og wayfinding, koncepter, emballagedesign og kampagner.

Passionen er tydelig, når det handler om at engagere os i vores kunder og deres behov og ønsker. Vi har kompetencerne. Og erfaringen til at kombinere dem til markedets bedste løsninger.

Ledelse

Direktør
Brian Hindse
Salgschef
Jakob Skov
Intern salgschef
Henrik Nørregaard
Tegnestuechef
Vivi Fletcher
PA/direktions­assistent
Solvej Andersen

Sammenhæng i din visuelle kommunikation

Skal vi arbejde sammen?

Vi kan jo starte med en uforpligtende kop kaffe.