Menu

Om Cool Gray

I tæt samarbejde med kunder skaber vi synlighed i markedet. Fra design til produktion. Et grafisk multihus, hvor stort set alt er muligt.

Hvem er vi?

Cool Gray er et grafisk multihus, der skaber værdi for kunderne ved at udvikle og optimere deres grafiske identitet til eksekvering på alle tænkelige elementer. En moderne virksomhed med dedikerede medarbejdere og state-of-the-art produktionsudstyr.

Cool Gray blev skabt i 2007 som en fusion af de to succesfulde virksomheder From & Co (etableret i 1972) og TrykBureauet (etableret i 1991). Cool Gray er mere end vores navn. Cool Gray er også navnet på en farve, der består af en solid basis, der indeholder alle muligheder. Tilsætter du sort og blå i det helt rigtige blandingsforhold, får du de specielle nuancer, der kendetegnes som ”Cool Gray”. Præcis sådan ser vi også vores virksomhed.

Vi har en solid basis af dygtige medarbejdere og den ypperste teknik. Tilsæt det ekstra, der opstår af passion, innovation og kundesamarbejde, så står du med det helt rigtige blandingsforhold foran dig: Cool Gray A/S. En solid virksomhed med dedikerede medarbejdere og en bred palette af kompetencer, der omsætter for 170 mio. kr. i vores 12.500 m2 store hus i Skovlunde.

Cool Gray brænder for at tænke samarbejdet med vores kunder helt til dørs – uanset om der er tale om enkeltstående grafiske produktioner eller sammenhængende løsninger med udvikling af visuel identitet, udsmykning og wayfinding, koncepter, emballagedesign og kampagner.

Passionen er tydelig, når det handler om at engagere os i vores kunder og deres behov og ønsker. Vi har kompetencerne. Og erfaringen til at kombinere dem til markedets bedste løsninger.

Ledelse

Adm. Direktør / CEO
Jesper Ulsø
Direktør
Mogens Saugmann
Salgsdirektør / CSO
Brian Hindse
Økonomidirektør / CFO
Peter Forsberg
Kreativ direktør
Trine Marlene Korreborg
Driftschef
Kim Seeger
Direktions­assistent
Solvej Andersen

Sammenhæng i din visuelle kommunikation

Egentlig burde vi hedde Cool Green

Cool Gray arbejder målrettet med bæredygtig produktion. Og det er ikke bare en omgang varm CO2, for der er selvfølgelig handling bag. Det er certificeringerne fra FSC®, Svanen, ISO 14001, ClimateCalc og vores CO2-neutralisering og fødevaregodkendelse alt sammen gode eksempler på.

Skal vi arbejde sammen?

Vi kan jo starte med en uforpligtende kop kaffe.