Menu

Cool Gray - passion ligger i vores DNA

I tæt samarbejde med kunder skaber vi synlighed i markedet.
Fra design til produktion. Et grafisk multihus, hvor stort set alt er muligt.

Lad vores passion smitte

Cool Gray er et grafisk multihus, der skaber værdi for kunderne ved at udvikle og optimere visuel kommunikation til implementering på alle tænkelige elementer og medier. Stærk grafisk identitet internt og eksternt.

Cool Gray er mere end kun et navn. Cool Gray er også en farve, der består af en solid basis, der indeholder alle muligheder. Præcis sådan ser vi også vores virksomhed. Vi har en solid basis af dygtige medarbejdere tilsat passion og kundesamarbejde.

I 2021 blev Cool Gray A/S en del af Danmarks største grafiske koncern, Scandinavian Print Group A/S (SPG) – som er en del af Nordeuropas største og stærkeste grafiske setup. Pr. 1. december 2023 fusionerede de to selskaber med SPG A/S som det fortsættende selskab, men med Cool Gray-brandet  videreført som selvstændigt brand. Cool Gray har til huse i Vallensbæk og omsætter for mere end kr. 90 mio.

Cool Gray brænder for at tænke samarbejdet med vores kunder helt til dørs – uanset om der er tale om enkeltstående grafiske produktioner eller sammenhængende løsninger med udvikling af visuel identitet, udsmykning og wayfinding, koncepter, emballagedesign og kampagner. Og altid med fokus på miljøet.

Passionen er tydelig, når det handler om at engagere os i vores kunder og deres behov og ønsker. Vi har kompetencerne. Og erfaringen til at kombinere dem til markedets bedste løsninger.

Lad os tale

Salgschef
Jakob Skov
Key Account Manager
Frank Jeppesen
Key Account Manager
Lars Kamstrup
Kontaktchef
Martin Bjelgaard
Key Account Manager
Ronni Thomasen

Sammenhæng i din visuelle kommunikation

Skal vi arbejde sammen?

Vi kan jo starte med en uforpligtende kop kaffe.