Menu

Løbetøj med firmalogo

Sportstøj med logo eller kampagnetekst er en enestående mulighed for at brande jeres virksomhed i forbindelse med forskellige events, og en god måde at styrke den interne samhørighed. DHL står for døren.
Branding på tøj

Hos Cool Gray hjælper vi ikke kun med tryk eller brodering af logo eller kampagnebudskab på sportstøjet, men kan rådgive og sammensætte hele pakken fra drikkedunk til sokker. Og til større events hjælper vi også gerne med beachflag, banner, tæpper eller lige hvad I har brug for. Efter aftale er I altid velkomne i vores store showroom i Vallensbæk, hvor vi sammen kan finde den kvalitet og den pakke, der passer til jeres behov – uanset event eller sportsgren.

Kontaktperson
Brian Ingemann Larsen

T-shirt (TEE) sportstøj

Vi har mange brands, modeller og kvaliteter i uendelig mange farver til både mænd og kvinder. Alle mærker er i svedtransporterende mikrofibermateriale, der holder kroppen tør. Firma logo eller kampagnetekst kan påføres trykt eller broderet. Kontakt os, og lad os finde løsningen til jer.

HOODIE sportstøj

Urban Hoodie fås til både mænd og kvinder. Fås i 3 farver og flere størrelser. Firma logo eller kampagnetekst kan påføres trykt eller broderet. Kontakt os, og lad os finde løsningen til jer.

Accessories
Få det hele med

Softshell jakker, windbreakere, shorts – såvel som vanddunke, sømløse løbesokker, multifunktionelt halsrør og meget mere. Vi kan hjælpe med det hele til firma- eller kundearrangementer, til sportsklubben eller som gave. Vi fører bl.a. de populære brands; Craft Sportswear, Geyser og NYXX og efter aftale er I altid velkomne i vores store showroom, hvor vi kan finde den rigtige løsning til jer.

Brug for hjælp?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.