Menu

Virksomheds­­branding med PROFILTØJ

Profiltøj med en tydelig visuel identitet - f.eks. trykt eller broderet logo - er en enestående mulighed for at brande jeres virksomhed og fremstå med et professionelt og velklædt udtryk.
Branding på tøj

Hos Cool Gray hjælper og rådgiver vi jer, så I får den bedst mulige profiltøjsløsning til jeres behov. Og efter aftale er I altid velkomne i vores showroom i Vallensbæk, hvor vores profiltøj er samlet. Vores sortiment har fokus på komfort, kvalitet og funktionalitet i kvalitetsmaterialer og moderne snit. Vi har naturligvis også et bredt udvalg af kvalitets-accessoires til at fuldende det ønskede look.

Kontaktperson
Brian Ingemann Larsen

Business profiltøj

Broderet eller trykt logo typisk på krave, bryst, brystlomme eller manchetten. Udsøgte materialer i flere designs. Fås i mange farver og størrelser. Kontakt os, og lad os finde løsningen til jer.

Casual profiltøj

Trykt eller broderet logo typisk på krave eller bryst. Udsøgte materialer i flere designs. Fås i mange farver og størrelser. Kontakt os, og lad os finde løsningen til jer.

Basic profiltøj

Til arbejds- eller kampagnebrug. Tilført jeres logo eller kampagnetekst trykt eller broderet. God kvalitet og lang holdbarhed. Flere designs. Fås i mange farver og størrelser. Kontakt os, og lad os finde løsningen til jer.

Brug for hjælp?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.