Menu

Virksomheds­­branding med PROFILTØJ

Profiltøj med en tydelig visuel identitet - f.eks. trykt eller broderet logo - er en enestående mulighed for at brande jeres virksomhed og fremstå med et professionelt og velklædt udtryk.
Branding på tøj

Hos Cool Gray hjælper og rådgiver vi jer, så I får den bedst mulige profiltøjsløsning til jeres behov. Og efter aftale er I altid velkomne i vores store showroom i Skovlunde, hvor vores profiltøj er samlet. Vores sortiment har fokus på komfort, kvalitet og funktionalitet i kvalitetsmaterialer og moderne snit. Vi har naturligvis også et bredt udvalg af kvalitets-accessoires til at fuldende det ønskede look.

Kontaktperson
Jakob Skov

Business profiltøj

Broderet eller trykt logo typisk på krave, bryst, brystlomme eller manchetten. Udsøgte materialer i flere designs. Fås i mange farver og størrelser. Kontakt os, og lad os finde løsningen til jer.

Casual profiltøj

Trykt eller broderet logo typisk på krave eller bryst. Udsøgte materialer i flere designs. Fås i mange farver og størrelser. Kontakt os, og lad os finde løsningen til jer.

Basic profiltøj

Til arbejds- eller kampagnebrug. Tilført jeres logo eller kampagnetekst trykt eller broderet. God kvalitet og lang holdbarhed. Flere designs. Fås i mange farver og størrelser. Kontakt os, og lad os finde løsningen til jer.

Profiltøj med professionelt udtryk og indtryk

Profiltøj er en enestående mulighed for at profilere jeres virksomhed og fremstå med et professionelt og velklædt udtryk. Se her, hvordan vi hos Cool Gray kan hjælpe jer med at brande jeres virksomhed.

Brug for hjælp?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.