Menu

Lagerservice &
selvbetje­ningsportal

Cool Grays lagerhotel fungerer også som distributionscenter. Med en overskuelig online portal tilbyder vi et system, der kan hjælpe jer til bestilling, koordinering og levering.
Uden besvær

Med Cool Grays lagerservice skal du ikke bekymre dig om pladsmangel, varemodtagelse, levering, ren og tør opbevaring i den rigtige temperatur for dine tryksager og materialer. Alt det og meget mere klarer vi for dig.

Med selvbetjeningsportalen Mit Cool Gray får du desuden fuld kontrol og overblik over dine forsendelser og lagerbeholdning. Du kan også få automatisk lagerstyring og levering direkte til dine modtagere.

Kontaktperson
Jakob Skov

Nemt og ligetil

Vi sender fra vores lagerhotel til dig eller direkte til dine kunder. Du slipper for besværet med opbevaring af en masse varer – og vi sender ordrerne direkte med vores egen fragt fra vores rene, tørre og opvarmede lager. Vi tager desuden også varer retur og sørger for at sortere de returnerede varer og genopfylde din lagerbeholdning, så den altid er klar til næste gang du har brug for den.

Nem selvbetjening

Med on-line portalen ’Mit Cool Gray’ får du hurtigt et overblik over din aktuelle status i forhold til materialer, lagerbeholdning og distributionshistorik. Og som giver dig mulighed for at bestille specifikke ordrer i specifikke mængder og til forskellige modtagere fra vores lager. Hvis det skal være rigtig nemt, kan du købe en løsning med helt automatisk lagerstyring, genbestilling af materialer og levering direkte hos jeres modtagere.

Brug for hjælp?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.