Menu

Fragt & distribution

Ved at benytte Cool Grays lager og logistik services får I mulighed for at fokusere på at udvikle jeres kerneområder – og lade os om al praktikken.
Info

Med Cool Gray får du dit eget private postvæsen. Vi håndterer fragt til ind- og udland både i hele paller eller hele lastbiler. Vi sender selvfølgelig også bare en enkelt pakke, hvis det er behovet. Vi klarer også særtransport og leveringer lidt udenfor det normale.

Kontaktperson
Jakob Skov

Fragt

I løbet af et år håndterer Cool Gray mange pakker ind og ud af huset. Det kræver sine kompetencer at holde styr på al den logistik, og sørge for at det hele ender i de rette hænder. Som produktionsvirksomhed skal mange ender mødes, og hver dag møder vi nye udfordringer, som skal løses for vores kunder. Vores logistikmedarbejdere er af samme årsag nogle af de skarpeste i branchen.

Transport

Vi håndterer fragt til ind- og udland både i hele paller eller hele lastbiler. Vi sender selvfølgelig også bare en enkelt pakke, hvis det er behovet. Vi klarer også særtransport og leveringer lidt udenfor det normale.

Brug for hjælp?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.