Menu

Kommercielt grafisk design

Vi hjælper med at aktivere dit brand og få det til at træde i karakter.
Stærk grafisk identitet internt og eksternt.
Til for jer

Inhouse Cool Gray finder du ikke et traditionelt reklamebureau, men et kommercielt grafisk bureau. Vi ved, at design kan bidrage til at udvikle din forretning – eller afvikle den.

Det er vigtigt, at vi ikke udvikler design for designets skyld, eller fordi vi syntes, det er pænt eller det der lige trender nu … vores løsninger er altid baseret på indsigter og kommerciel forståelse.

Kontaktperson
Jakob Skov

Idé & Grafisk Design

Grafisk design er sproget til øjet, og der hvor strategi bliver praktik. Vi udvikler visuelle identiteter, og vi er ofte med i opgaver med afsæt i en eksisterende identitet, hvor netop respekten for mærkets arv er afsættet for en visuel opgradering og modernisering.

Vi favner bredt på kompetencer og grafisk stil. Og i samarbejde med de øvrige specialister tilbyder Cool Gray en unik proces, hvor grafisk udvikling og produktionsspecialister i tæt samspil er med til at gøre en forskel. Vi arbejder derfor også med udsmykning/design af spaces, vægge og rum – f.eks. i jeres virksomhed – og udvikling af unikke messestande, butiksindretning, pop-up-shops m.v.

Emballage-design

Med en produktlancering (eller relancering) er differentiering og et stærkt visuelt design afgørende. Emballagedesign skal – udover at opfylde en række formelle, juridiske og funktionelle krav – både leverer den stemning, stil og budskab, som jeres målmarked søger. Og emballagen skal frem for alt kunne kommunikere gennem støjen fra tilsvarende eller konkurrerende produkter.

I hele kundens beslutningsproces, er der uendelige muligheder for at påvirke dem, hvorfor vi tænker holistisk omkring produktet og kommunikationen fra event og kampagner til display, skilte og hyldesvirp. Og som en selvfølge også jeres logistik, fragtomkostninger og sikkerhed for produktet er forsvarligt emballageret.

Skal vi arbejde sammen?

Vi kan jo starte med en uforpligtende kop kaffe.