Menu

Foto on location

Cool Gray tilbyder foto af domiciler, portrætter eller model skud on location med fotovogn til omklædning og styling. Vi kan naturligvis også hjælpe jer med klargøring, styling, og retouch, og alt det praktiske.
Info

Hos Cool Gray har vi en fast fotograf tilknyttet, og derfor er her ikke langt fra ide til udført ide. Og vores fotograf er i tæt dialog med vores kreative afdeling for at sikre det bedst mulige resultat. Har I brug for en dygtig fotograf og et yderste fleksibelt setup, der gør det komplicerede nemt og ligetil.

Kontaktperson
Vivi Fletcher

Virksomhedsfoto

Vores fotograf skyder både billeder af medarbejdere, domiciler og kontorer. Og vi leverer alt klar til både hjemmeside og årsrapporter. Vi besøger også gerne jeres messestand og laver reportagefoto fra hele jeres messe.

Modeloptagelser

På mange fotoopgaver med modeller er omgivelserne en vigtig del af billedets fortælling. Vi håndterer naturligvis heller processen fra “location scouting”, modelkoordinering, planlægning, styling – og sikre at alt forløber som planlagt på dagen, så I får billeder med den ønskede stemning.

Event

Husk fotografen til de specielle begivenheder. Messer, arrangementer, jubilæer .. lad os tage ansvaret for at få dokumenteret dagen med gode stemningsbilleder til både den interne og eksterne kommunikation.

Medarbejder portrætter

Med professionelle portrætbilleder af medarbejdere eller organisation fremstår din virksomhed fra sin bedste side. Vi tilbyder fotooptagelser i vores fotostudie eller ude i virksomheden.

Skal vi arbejde sammen?

Vi kan jo starte med en uforpligtende kop kaffe.