Menu

Fotostudie

Cool Gray kan tilbyde portrætter, pack-, food-, model- shots og miljøbilleder, Vi kan naturligvis også hjælpe jer med klargøring, styling og retouch, og alt det praktiske.
Info

Hos Cool Gray har en fast fotograf tilknyttet, og derfor er her ikke langt fra ide til udført ide. Og vores fotograf er i tæt dialog med vores kreative afdeling for at sikre det bedst mulige resultat. Har I brug for en dygtig fotograf og et yderste fleksibelt setup, der gør det komplicerede nemt og ligetil.

Kontaktperson
Vivi Fletcher

Packshots

Hos Cool Gray kan vi tilbyde et godt overblik og en professionel håndtering af de mange varer til packshot som f.eks. magasiner, produktkataloger og hjemmesider ofte kræver.

Vores fotografer sikrer, at alle billeder leveres med ensartet belysning og baggrund klar til upload i din ecommerce løsning eller trykt i dit produktkatalog.

Et packshot behøver ikke bare være et produkt på en hvid baggrund. Det kan også være produkt i miljø eller i en opsætning med flere elementer. Vores fotografer og art directors har altid gode forslag.

Portræt

Med professionelle portrætbilleder af medarbejdere eller organisation fremstår din virksomhed fra sin bedste side. Vi tilbyder fotooptagelser i vores fotostudie eller ude i virksomheden.

Food

Madbilleder er sin helt egen kategori, fordi det kræver erfaring at fotografere mad fra den mest appetitlige side. Erfaring med lys, fokus, komposition og omgivelser er afgørende, og vores fotografer har masser af den.

Modeloptagelser

Vi har vores eget fotostudie med garderobe, makeupspejle og arbejder sammen med en række stylister til bl.a. fashion editorials, magasiner og online-kampagner. Men vi tager også på location med modeller eller din virksomheds medarbejdere.

Skal vi arbejde sammen?

Vi kan jo starte med en uforpligtende kop kaffe.