Menu

Moderne akustikløsning

Støjdæmpende udsmykning, produktion og montage.
Introduktion

Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning arbejder målrettet for, at København skal være blandt de bedste byer i Danmark til at få dagpengemodtagere, jobparate kontanthjælpsmodtagere og sygemeldte i job samt unge og udsatte borgere i job og uddannelse.

Kunde
Københavns Kommune
Services
Produktion + Rådgivning
Kontaktperson
Klaus Arentoft
Opgave & udfordring

Centralisering af flere jobcentre i nye store, sparsomt møblerede rum og med mange mennesker, krævede ikke blot nogle store arealer med støjdæmpende plader, men også at disse var printet i meget høj kvalitet. Motiverne er stemningsbilleder fra hele København, fotograferet af nogle af Danmarks bedste fotografer.

Cool Gray har rådgivet omkring test og udvælgelse af egnede akustiske materialer med mulighed for print i meget høj kvalitet.

Løsning

Vi leverede printprøver på forskellige emner og endte ud med et rå-produkt fra svenske Ecophon, der ligesom os sætter kvalitet og miljø i højsædet. Alt er naturligvis printet og skåret her i huset. De færdige billeder er monteret af vore professionelle montører, direkte på væggene med en hvid aluminiumsramme. Efterfølgende måling viser, at de har den ønskede akustik-dæmpende effekt.

“Cool Gray har trykt og leveret de lyddæmpende materialer i mange størrelser og udformninger. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, hvor alt i øvrigt blev leveret og monteret indenfor den aftalte tid trods skarpe deadlines. Uopfordret blev én enkelt fejlproduktion desuden skiftet med det samme. Farverne på alle materialer fremstår klare og meget skarpe – helt som vi havde ønsket.”
Susie Nyholm
Innovationskonsulent, CF Enhed for Ejendomme

Skal vi også hjælpe dig?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.