Menu

SUND FORNUFT.
SUND FORRETNING.

Corona-forholdsregler er nødvendige
- lad os sammen få det bedste ud af det ...

Hvordan ser det ud hos jer lige nu?

Skiltning på døre og gulve, mundbind, håndsprit og afskærmning – omfavn det og gør det til jeres eget

De nye elementer i jeres omgivelser, er nye medier til at bære jeres branding. Lad layoutet afspejle jeres visuelle identitet – jeres farver, jeres skrifttype – jeres logo og jeres budskab.

Ved at omfavne situationen vil det virke som en mere integreret del af jer, og ikke som nødløsninger, hvor tilfældigheder råder. Og det kan stadig være nemt for jer.

Cool Gray har alle elementerne klar til versionering til jeres behov og ønsker. Lad den sunde fornuft råde – kontakt os – så finder vi sammen ud af, hvordan I får det bedste ud af det.

Mundbind med branding

Vis hvem I jer

Betjener jeres medarbejdere kunder, gæster eller besøgende, så lad deres mundbind være en integreret del af jeres look med vaskbart stofbind påtrykt jeres logo eller slogan.

Vi leverer vaskbare (60 grader) og genanvendelige mundbind af stof i flere kvaliteter. De er lette og behagelige at have på, men ikke godkendt til medicinsk brug. Der er flere muligheder for farver og tryk.

Uddel medicinsk godkendte mundbind med branding på omslaget

CE-godkendte Type IIR-mundbind med næseklemme enkeltvist pakket i omslag. Vi layouter omslaget med jeres identitet, logo og budskab. Og I udleverer engangs-mundbindet, der på omslaget bære jeres identitet, ved indgang til butik, restaurant, til møder eller arrangementer.

Hurtig afskærmning

Vi har erfaret, at det ikke altid er planlagt eller permanent, når behovet for afskærmning opstår. Og hvad gør man så?

Midlertidig afskærmning skal helst være nemt og fleksibelt – og ikke fylde noget, når det ikke er i brug. Derfor sætter vi klar folie i roll-ups og skærer transparente akrylplader med løse fødder – og vupti – afskærmning kan sættes op og tages ned på ingen tid, når det akutte behov opstår.

Der er mulighed for branding på alle elementerne.

Skilte og klæb

Når I skal have Covid-19 budskaber på døre, gulve og sprit-dispensere er mulighederne mange.

Skiltning, herunder klæb, findes i mange kvaliteter – nogle er meget nemme at sætte op og tage ned igen, andre er mere permanente.  Vi skal derfor tale sammen og afstemme, hvad jeres behov og ønsker er. Vi hjælper gerne med montering.

Men ét er sikkert – når det nu skal være, kan løsningen lige så godt tage højde for, at I får det bedste ud af det!

 

Kontakt os for priser og leveringstider

Key Account Manager
Frank Jeppesen
Salgschef
Jakob Skov
Key Account Manager
Lars Kamstrup
Kontaktchef
Martin Bjelgaard
Key Account Manager
Ronni Thomasen

Eller vi kan ringe til dig

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.