Menu

Egentlig burde vi hedde Cool Green

Vi tager ansvar for klimaet, miljøet, skoven og de mennesker, der er med i hele processen. Fra træet i skoven til den færdige tryksag.
Cool Green

Miljø by Cool Gray

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i vores kunders ambitioner. Vi er her for at udvikle og levere sikre og værdiskabende løsninger. Løsninger, som hjælper vores kunder med at fastholde en høj standard uden at belaste miljøet.

Mange af vores kunder arbejder sammen med os på grund af vores fokus på kvalitet og miljø. Og miljøambitioner er helt afgørende for, at vi også fremover kan udvikle vores gode kundeforhold og stærke position i markedet som en organisation tæt på kundernes behov. Vi læner os ikke op ad smukke anprisninger. Tværtimod. Vi tilslutter os veldokumenterede certificeringer, standarder og ordninger.

Som en del af Scandinavian Print Group sikrer vi, at dine tryksager bliver trykt på nyt produktionsudstyr med lavt strømforbruget og reduceret behov for papir til opstart/makulatur. De anvendte trykplader er kemifrie og dine tryksager trykkes med vegetabilske farver.

Ansvarligt papir

Klimaaftrykket for en tryksag påvirkes mest gennem valg af papir. Derfor tilbyder Cool Gray jer produkter efter de mest anerkendte standarder for optimal miljøvenlig produktion.

Som en del af Scandinavian Print Group, der er FSC®-certificeret (Forest Stewardship Council), kan vi garantere jer papir fra ansvarligt skovbrug. Ansvarligt papir er godt for kloden.

Et FSC-mærke på jeres tryksag viser, at I er med til at bruge skovene rigtigt.

FSC®

FSC®, Forest Stewardship Council, er en global certificering – og bl.a. din garanti for at skoven ikke lider overlast. I en FSC®-skov værnes der om de sårbare områder og her fældes ikke træer uden at erstatte med nye.

Organisationen bag FSC® sørger for at skabe anstændige forhold gennem hele leverandørkæden. Fra savklingen sættes i træet til papiret ender i trykmaskinen.

Lokalsamfundene er sikret en fair betaling og skovarbejderne sikret en ordentlig løn, kontrakt og adgang til sikkerhedsudstyr.

Miljøvenligt papir kan naturligvis sagtens forenes med lækkert design. Mange kreative papirkvaliteter er FSC®-mærket.

Svanen – naturligvis

Cool Gray er en del af Scandinavian Print Group og får naturligvis jeres tryksager trykt på SPG’s svanemærke-certificerede trykkeri – det nordiske miljømærke, der stiller de mest relevante og veldokumenterede miljøkrav til både trykkeri og tryksag.

Svanemærket sætter også fokus på genanvendelse af ressourcer – og papir er en naturressource, som kan genanvendes op til 25 gange. Sæt Svanemærket på jeres tryksager, så har I taget første trin til optimering af jeres miljøprofil.

CO2-neutralt

Tilkøb CO2-neutralisering når du bestiller din tryksag hos os. Vi er en del af Scandinavian Print Group, der én gang om året indkøber CO2-kvoter til reel CO2-reduktion, som f.eks. opførelse af vindmøller og solceller og/eller installation af mere CO2-venlig teknologi i ulande.

Tilføj jeres tryksag logo for klimakompensering, og I viser for alvor, at I optimerer jeres miljøprofil.

Spørg efter mærkerne næste gang, du vælger tryksag eller få en snak med os om, hvordan jeres miljøprofil kan optimeres.

Er en grøn profil vigtig for jer?

Kontakt os i dag, og lad os give et bud på, hvordan vi kan hjælpe.