Menu

Tekst, Design & Tryk

Cool Gray har designet og produceret B2B inspirationskatalog 2017/2018 for Rosendahl Design Group.
Introduktion

REDESIGN AF B2B KATALOG

Cool Gray har designet og produceret et nyt B2B katalog for Rosendahl Design Group – en fusion mellem et magasin og katalog i et indbydende, professionelt design produceret i højeste kvalitet.

Tidligere B2B udgivelser har indeholdt en del produktinformation. Vi har derfor skabt en anden struktur med fokus på lethed i både design og indhold – og med respekt for de mange klassiske designbrands i Rosendahl Design Groups produktportefølje, som bl.a. omfatter Rosendahl, Kaj Bojesen, Arne Jakobsen og Holmegaard.

Kunde
Rosendal Design Group
Services
Design + Produktion + Tekst
Kontaktperson
Martin Bjelgaard
Materiale

Kataloget er produceret hos Cool Gray med særligt fokus på valg af materiale. Det var vigtigt for Rosendahl, at oplevelsen gik hele vejen gennem fra design til den fysiske oplevelse ved at holde kataloget i hånden. Og Cool Gray leverede derfor flere forskellige prøvetryk, så Rosendahl kunne vælge det helt rigtige materiale til deres katalog.

“"Cool Gray fik til opgave at re-designe vores B2B gavekatalog og skabe et inspirationskatalog frem for et produktkatalog. Cool Gray konceptualiserede behovet i et ’magalog’, der på alle måde mødte vores ønsker til kreativitet, design og funktionalitet for vores kunder. Cool Gray håndterede efterfølgende meget tilfredsstillende både tekstforfatning, rentegning og produktion og vi er endt ud med et resultatet vi er meget stolte af"”
Ka­tr­ine Le­i­sby Ha­mm­e­rl­u­nd
Rosendal Design Group

Skal vi også hjælpe dig?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.