Menu

Nyt Website

Houlberg Instrumentering er leverandør af security udstyr i særklasse. Virksomheden leverer bl.a. security scannere til Københavns Lufthavne. Houlberg ønskede større synlighed som markedsleder og high end aktør på det danske marked.
Opgave

I tæt samarbejde med Houlberg Instrumentering har Cool Gray skabt et nyt website med fokus på branding og positionering. Vi har udviklet look & feel, content og frontend og backend. Og har i vores samarbejde stået for research, behovsafdækning, prioritering og strukturering af content.

Kunde
Houlberg
Services
Design + Digital + Produktion
Kontaktperson
Martin Bjelgaard
Løsning

Cool Gray ønskede at skabe et moderne site, der ud over et moderne, inspirerende look også er mobiloptimeret, så det naturligvis passer til både mobil og desktop.

Vi har lagt stor vægt på interaktion og navigation. Brugeren kan klikke sig videre til beskrivende undersider – eller slet og ret bare scrolle ned på siden for at se de forskellige kategorier. Ikonerne optimerer brugeroplevelsen ved at give det optimale overblik.

Som leverandør af high end security udstyr var det givet, at sitet skulle have et seriøst udtryk med stor troværdighed og eksklusivitet, hvilket farveholdning og brug af store fotos er med til at understrege.

“Samarbejdet med Cool Gray har været positivt fra start til slut. Forløbet har været så reelt – alle aftaler er overholdt til tiden og jeg synes virkelig vi har fået valuta for pengene! For mig er det vigtigt, at pris og professionalisme stemmer overens og Cool Gray har leveret varen.

Det har været et rigtigt sparringsforløb, hvor Cool Gray har arbejdet på at forstå vores virksomhed for derefter at sætte billeder på hvem vi er – set udefra. Og det har givet os rigtig meget værdi. Sitet har overgået alle mine forventninger og hver gang jeg logger på, tænker jeg ’ej, hvor er det bare flot!’”
Michael Lynenskjold
CEO, Houlberg Instrumen­­­tering

Skal vi også hjælpe dig?

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.