Tekstil

Skab jeres eget unikke udtryk med specialproduceret kvalitetstøj og tekstiltryk fra Cool Gray. Vi tilbyder alt fra profiltøj til sportstøj og merchandise, og leverer tryk på tøj og brodering af logo.

Kvalitetstøj & tekstiltryk booster identiteten

Cool Gray er specialister i specialproduceret kvalitetstøj og tekstiltryk. Det er en enestående mulighed for ekstra eksponering. Lad Cool Gray hjælpe jer med at skabe større synlighed med en visuel identitet og et klart budskab.

Det hjælper vi med

Profiltøj

Cool Gray tilbyder profiltøj i perfekte snit og udsøgte materialer, der sikrer et professionelt og velklædt udtryk. I vores kollektioner finder du stor variation i styles og farver, og en række detaljer med fokus på komfort og funktionalitet.

Læs mere
Arbejdstøj

Cool Gray tilbyder et omhyggeligt udvalgt sortiment af arbejdsbeklædning med fokus på kvalitet, funktionalitet og design. Vi lægger vægt på robuste, funktionelle materialer, som tilgodeser de behov kategorien kræver.

Læs mere
Sportstøj

Al sportstøj fra Cool Gray er åndbart med behagelig pasform. Vi leverer i alle farver, størrelser og kvaliteter – og tilbyder mange kombinationsmuligheder. Brug vores løbetøj og sportswear som firmagaver, til virksomhedens løbeklubber eller events. Eller løb med på tidsånd og sundhedsbølge og forær det i julegave.

Læs mere

Profiltøj med professionelt udtryk og indtryk

Profiltøj er en enestående mulighed for at profilere jeres virksomhed og fremstå med et professionelt og velklædt udtryk. Se her, hvordan vi hos Cool Gray kan hjælpe jer med at brande jeres virksomhed.

 

Vis katalog Download katalog

Praktisk og professionelt arbejdstøj

Arbejdstøj har en praktisk funktion i hverdagen, men er også med til at give kunderne et professionelt indtryk af jeres virksomhed. Oplev Cool Grays sortiment af omhyggeligt udvalgt arbejdstøj her.

 

Vis katalog Download katalog

Virksomhedsbranding med SPORTSTØJ

Sportstøj med logo eller kampagnetekst er en enestående mulighed for at brande jeres virksomhed i forbindelse med forskellige events, og en god måde at styrke den interne samhørighed. Hos Cool Gray har vi HELE udstyrspakken af tøj og accessoires uanset om I er til løb, fodbold eller cykling.

 

Vis katalog Download katalog

Cases om tekstiltryk

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder.

Se alle cases
tekstiltryk
  • Kontakt

Casper Hupfeld eller Lea Pedersen hos Cool Gray og hør mere om de mange muligheder.

 

+45 8877 1067

+45 5060 1067

Send mail

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere