Strategi, koncept & design

I Cool Gray har vi et team af nysgerrige ildsjæle, der kan hjælpe jer med at omsætte strategiske indsigter til stærke kreative løsninger. Vi hjælper med alt, der kan udvikle og styrke brand’et eller brand-tilstedeværelsen, bl.a. til cross media, taktiske, trade- og in-store-kampagner, direct marketing, messer og events.

Idé & indsigt

Har I den rette position? Er I 100 % klar på, hvad I vil være for hvem, hvordan og hvorfor? I Cool Gray hjælper vi jer med at sikre en fokuseret brandudvikling og brandstyring.

Det hjælper vi med

Branding & strategi

I Cool Gray tager vi temperaturen på jeres brand, og sammen med jer bliver vi enige om positionen. I processen omkring at omsætte markedsindsigterne til stærke kreative løsninger udvikler vi et brand-system/brand-manifest, som hjælper jer med at definere et klart løfte til markedet. Og sammen med jer sikrer vi, at vi har det bedste afsæt for at skabe de nødvendige resultater.

Idé & koncept

Alle vores ideer og koncepter udspringer af markedsindsigter og en forståelse af, hvad det er, der driver målgruppen og får dem til at handle. Vi omsætter vores indsigter til et manifest, der sikrer, at kommunikationen er vedkommende på tværs af kanaler. Sammen sætter vi målsætning for kampagneinitiativet, og sammen sikrer vi de bedste resultater.

Grafisk design

Med afsæt i både kreativ og strategisk tænkning udvikler vi stærke designløsninger og visuelle identiteter, der skaber differentiering i markedet. Vores arbejder tager altid afsæt i definering af din virksomheds eller dit produkts DNA.

cool gray, reklamebureau, coolgray, city 2
  • Udviklingen af ny
    kommunikationsplatform

City 2

Udviklingen af ny kommunikationsplatform for City2 har krævet et tæt samarbejde på tværs af Cool Gray og vores mange helt særlige kompetencer. Fra planner og kontakt over kreativ og digital til flere led i produktionen – og en meget udbytterig sparring undervejs mellem afdelingerne. City2 er således et glimrende eksempel på, hvordan vi kan levere som 360° kommunikationshus.

Se casen

Cases inden for
strategi, koncept & design

Gå på opdagelse i vores mange cases.

Se alle cases
allan rasmussen
  • Kontakt

Kontaktchef, Allan Rasmussen,
og hør mere om vores kompetencer.

 

+45 8877 1040

+45 5060 1040

Send mail

trine marlene korreborg
  • Kontakt

Kreative direktør, Trine Marlene Korreborg,
og hør mere om vores kreative kompetencer.

 

+45 8877 1053

+45 5060 1053

Send mail

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.