STRATEGI, KONCEPT & DESIGN

Cool Grays reklamebureau udvikler strategi og markedsføring i form af kreativ kommunikation og grafisk design til bl.a. cross media, taktiske-, trade- og in store-kampagner, direct marketing, messer og events. Med andre ord alt dét, der kan udvikle og styrke jeres brand eller brandets tilstedeværelse. Vores reklamebureau består af et team af nysgerrige ildsjæle, som kan omsætte alle de strategiske indsigter til vedkommende markedsføring, der skaber resultater og gør det til mere end bare reklame.

BRANDUDVIKLING & BRANDSTYRING

Som strategisk reklamebureau kan Cool Gray hjælpe jer med at sikre en fokuseret brandudvikling og brandstyring. Altid med udgangspunkt i jeres overvejelser om, hvorvidt I har den rette position i markedet. Og I er 100% klar på, hvad I vil være for hvem, hvordan og hvorfor.

DET HJÆLPER VI MED

STRATEGI & BRANDING

I Cool Gray tager vi temperaturen på jeres brand og sammen bliver vi enige om den rette position. I processen med at omsætte markedsindsigter til kreativ kommunikation arbejder vi med vores brand model - et system, som hjælper jer med at definere et klart løfte til markedet. Men modellen hjælper os også til at definere en brand personlighed, der fortæller, hvordan I optræder i kommunikationen. Og en brand character, der sætter retning for al kommunikation. Sammen sikrer vi, at vi har det bedste strategiske afsæt for at skabe de nødvendige resultater af jeres markedsføring.

KREATIV KOMMUNIKATION

Al kreativ kommunikation udspringer af ideer og koncepter baseret på markedsindsigter og en dybere forståelse af, hvad det er, der driver målgruppen og får dem til at handle. Vi omsætter vores indsigter til et manifest, der sikrer, at kommunikationen er vedkommende på tværs af kanaler. Og sammen med jer definerer vi en målsætning for kampagneinitiativet, som sikrer de bedste resultater.

GRAFISK DESIGN

Cool Grays reklamebureau udvikler grafisk design og visuel identitet med afsæt i både kreativ og strategisk tænkning for at skabe en differentiering i markedet. I arbejdet med vores grafiske design tager vi altid afsæt i en definering af virksomhedens eller produktets DNA.

Læs mere
cool gray, reklamebureau, coolgray, city 2
  • Udviklingen af ny
    kommunikationsplatform

City 2

Udviklingen af ny kommunikationsplatform for City2 har krævet et tæt samarbejde på tværs af Cool Gray og vores mange helt særlige kompetencer. Fra planner og kontakt over kreativ og digital til flere led i produktionen – og en meget udbytterig sparring undervejs mellem afdelingerne. City2 er således et glimrende eksempel på, hvordan vi kan levere som 360° kommunikationshus.

Se casen

Cases inden for
strategi, koncept & design

Gå på opdagelse i vores mange cases.

Se alle cases
allan rasmussen
  • Kontakt

Kontaktchef, Allan Rasmussen,
og hør mere om vores kompetencer.

 

+45 8877 1040

+45 5060 1040

Send mail

winnie korse
  • Kontakt

Kreativ direktør, Winnie Korse,
og hør mere om vores kreative kompetencer.

 

+45 8877 1040

+45 5060 1040

Send mail

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere