share

Mød 7 Cool Gray medarbejdere

Her vil vi tage dig med rundt i vores mega-store for kundeoplevelser. Her vil du møde 7 medarbejdere, der er med til at skabe unikke brugeroplevelser for vores kunder.

  • Storformat lærling

Stephen Aaen

Stephen har prøvet det meste hos Cool Gray, men synes alligevel at storformat afdelingen er sjovest. Der er masser af arbejde til hænderne og større er altid sjovere!

thomas felthaus
  • Frontendudvikler

Thomas Felthaus

Udover at drømme binært, koder Thomas den visuelle del af vores digitale løsninger. Han koder gerne den ekstra mil, også selvom kunderne ikke altid kan se det.

  • Cheffotograf

Jesper Egholm

Inde i vores fotostudie står Jesper med et kamera. Det har han gjort i 20 år. Ikke alle 20 år hos Cool Gray, men ekspertisen er ikke til at tage fejl af.

  • Lagerassistent

Line Falk Jønsson

Som barn fik Line altid at vide ” Så længe det er det bedste man yder, så kan man ikke forlange mere!” Det er samme grund til, at vi er vildt glade for at hun har styr på vores lagerhotel!

  • Digital printoperatør

Kasper Ganer-Tolsøe

Hvis Kasper skulle råde sit unge jeg til noget ville det være ”Overvind din tvivl”. Vi tvivler i hvert fald ikke på hans trænede øje. Alle prints fra digtaltryk står altid snorlige!

  • Tekst- og konceptansvarlig

Winnie Korse

Vores kreative afdeling er enige med Winnies forældre om at hun har en livlig fantasi, er lidt tosset, sjov, men også skarp og følsom. Det sagde de i hvert fald da hun var barn. Det holder stadig. Ligesom hun holder 100 som en af vores tekstforfattere.

  • Kørselslederassistent

Flemming Jørgensen

Flemming må have benzin i blodet. Han har nemlig ansvaret for al kørsel og fragt fra produktionen. Og vandt han i Lotto ville han købe en Porsche!

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere