Menu

Kvalitet, miljø og certificeringer

Hos Cool Gray har vi fokus på kvalitet og miljø. Det betyder blandt andet, at vi har en række certificeringer så som Forest Stewardship Council, Svanemærket og CO2-neutralisering.
Kvalitet

Cool Gray har opbygget et kvalitetsledelsessystem, som indeholder specifikke krav. Ved at opfylde disse krav lever Cool Gray op til en kvalitetsstandard, der forbedrer kundernes tillid og tilfredshed til de produkter og ydelser, som vi leverer.

Det giver dig en garanti for, at vi har klare definitioner af processer og værdier samt løbende overvågning og evaluering efter et anerkendt og grundlæggende styringsværkstøj. Vi er derfor i stand til at levere produkter og ydelser med særlige krav til kvaliteten.

Se vores Kvalitetspolitik her

Miljø

For at leve op til certificeringerne og vores kunders ønsker om miljøvenlig produktion, er der miljøkrav, som vi forpligter os til at opfylde. Det kræver, at vi til stadighed skal foretage investeringer i vores produktion samt i vores håndtering og afskaffelse af materialer. Når du køber ydelser, produkter og håndtering af disse hos Cool Gray, er du således via miljøtillægget med til at bidrage til en forsat bæredygtig produktion. Alle faktura vedrørende ydelser, produkter og håndtering af disse opkræves derfor et miljøtillæg på 3,95 % af fakturasummen, dog maksimalt kr. 795,00 pr. faktura.

Læs mere om vores certifikater på Cool Green.

Skal vi arbejde sammen?

Vi kan jo starte med en uforpligtende kop kaffe.