Lager &
logistik

Med lager- og logistikløsninger hos Cool Gray kan I få overblik og fleksibilitet, der gør det nemt og kosteffektivt at ramme jeres modtagere. Det gælder fra pakning og distribution til opbevaring på vores lagerhotel.

Hvis I vil spare tid og penge?

Så har Cool Gray et system, der kan hjælpe jer med at bestille, koordinere og levere til jer og til jeres kunder. Vores lagerhotel fungerer også som distributionscenter. Det er nemt og ligetil.

Det hjælper vi med

Transport og
distribution

Hos os kan I vælge at tilkøbe automatisk lagerstyring og genbestilling af materialer og sikker levering hos modtagerne. Fra vores lager kan I bestille specifikke ordrer i specifikke mængder – og til forskellige modtagere. Vi pakker ordrerne og kører dem f.eks. direkte til jeres sælgere, messestand og butik.

Lagerservices

Vi tager også varer retur, og sørger for at sortere dem og genopfylde lagerbeholdningen, så den er klar til næste gang, I skal bruge den. Derudover tilbyder vi adgang til "Mit Cool Gray" - en online portal, der giver overblik over materialer, lagerbeholdning og historik over distribution.

jakob skov
  • Kontakt

Salgschef, Jakob Skov,
og hør mere om vores kompetencer.

 

+45 8877 1016

+45 5060 1016

Send mail

henrik nørregaard
  • Kontakt

Intern Salgschef, Henrik Nørregaard,
og hør mere om vores kompetencer.

 

+45 8877 1049

+45 5060 1049

Send mail

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.