Lager &
logistik

Cool Gray tilbyder jer overblik og fleksibilitet med lager og logistik. Vores lager og logistiksystemer varetager alle led fra opbevaring af jeres produktioner på vores lagerhotel i Skovlunde til pakning og fragt med egne fragtbiler. Og vi sørger naturligvis for, at jeres produktioner nemt og kosteffektivt når jeres modtagere til tiden. Ved at benytte Cool Grays lager og logistik services får I mulighed for at fokusere på at udvikle jeres kerneområder – og lade os om al praktikken.

LAGERHOTEL OG DISTRIBUTION

Cool Grays lagerhotel fungerer også som distributionscenter. Med en overskuelig online portal tilbyder vi et system, der kan hjælpe jer til bestilling, koordinering og levering. Fra vores lagerhotel til jer eller direkte til jeres kunder. I slipper dermed for besværet med opbevaring af en masse varer - og vi kan sende ordrerne direkte med vores egen fragt fra vores ren, tørre og opvarmede lager. Nemt, smidigt og ligetil.

Det hjælper vi med

NEM SELVBETJENINGSPORTAL

Med vores online portal, ’Mit Cool Gray’, tilbyder vi adgang til en overskuelig portal, der hurtigt giver jer et overblik over jeres aktuelle status i forhold til materialer, lagerbeholdning og distributionshistorik. Og som giver jer mulighed for at bestille specifikke ordrer i specifikke mængder – og til forskellige modtagere fra vores lager. Systemet her giver jer desuden mulighed for at kunne tilvælge køb af automatisk lagerstyring, genbestilling af materialer og levering direkte hos jeres modtagere.

FRAGT OG DISTRIBUTION

Cool Gray tilbyder fragt og sikker levering hos jeres modtagere med egne fragtbiler. Vi pakker jeres ordrer og kører dem direkte til modtagerne, f.eks. til jeres sælgere, messestande eller butikker. Og kører ikke bare varerne til døren – vi bærer dem naturligvis også ind.

LAGERSERVICES

På Cool Grays lager tager vi også overskydende varer retur. Vi sørger for at sortere de returnerede varer og genopfylder jeres lagerbeholdning, så den er intakt og klar til næste gang I har brug for den.

jakob skov
  • Kontakt

Salgschef, Jakob Skov,
og hør mere om vores kompetencer.

 

+45 8877 1016

+45 5060 1016

Send mail

henrik nørregaard
  • Kontakt

Intern Salgschef, Henrik Nørregaard,
og hør mere om vores kompetencer.

 

+45 8877 1049

+45 5060 1049

Send mail

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere