Om jobbet

Det er en motivationsfaktor at blive en del af vores store kommunikationshus, hvor fundamentet er samarbejde, drivkraften er nysgerrighed og målet er at skabe WAUW for vores kunder.

Har vi stadig fat i den rigtige?

Du har bred erfaring med digitale projekter og at udvikle kundens forretning er dét, der driver dig. Måske kommer du fra et andet bureau (reklame-, digitalt- eller mediebureau). Eller måske fra et konsulenthus. Sidder du på den anden side af bordet og driver digitale forretningsudviklingsprojekter, er det absolut også en fordel. Især, hvis du har salgserfaring.

Du skal virkelig brænde for at have fingrene i alle faser af de digitale udviklingsprojekter. Fra kunderådgivning, konkretisering af løsninger og valg af bedste tilgang. Til briefing af teams og opfølgning, så dine projekter kommer i mål med det bedste resultat.

Kan du stadig sige tjek, tjek, tjek?

Din rolle er vigtig i udvikling af kunderelationer og du skal være med til at drive mersalg af digitale løsninger over for mange forskellige kunder.

Som kontaktchef/strategisk rådgiver vil du for det meste have én eller flere projektledere på dine projekter. Hverdagen helliges eksisterende kunder, men vi vil også bruge dig på new bizz-projekter, hvor du selvfølgelig er med til at gøre en forskel.

 

 

Din hverdag på Cool Gray kunne se nogenlunde sådan ud

Du udfører bred kommunikationsstrategisk rådgivning i forhold til brug af digitale touch points, som gør brugeroplevelsen til noget helt særligt.

Du leverer præsentationer, oplæg og budgetter til kunder og potentielle kunder.

Du sikrer overblik over dine digitale projekter i samarbejde med projektlederne.

Du definerer opgaverne, så udvikling af små og store projekter
kommer rigtigt fra start.

Du sørger selvfølgelig for, at budgetterne overholdes og at
den tid, der bruges på dine opgaver og projekter er i balance.

 

Om os  ↓