Om jobbet

Cool Gray er et moderne kommunikationshus, der skaber værdi for kunderne ved at samle og optimere deres online og offline kommunikation på tværs af platforme og medier. Vi arbejder i tre overordnede forretningsområder, bureau, grafisk produktion og logistik – og vi ønsker nu at udvide med en egentlig packaging-division.

Cool Gray har allerede packaging-kunder inden for medicinal, fødevarer og industri, vi leverer GMP-produktioner og er kendt for høj kvalitet og meget korte leveringstider. Med in house kompetencer inden for design, konstruktion og rentegning, foruden selve den grafiske produktion, bliver du spydspids i vores alternativ til den etablerede packaging-branche, som vi udfordrer på både kvalitet og time-to-market.

Din opgave
Du bliver en meget væsentlig faktor for at skabe den optimale salgsudvikling og opbygge, vedligeholde og udvikle vores kundeportefølje inden for området. Du har god erfaring med salg af packaging-løsninger og kan dokumentere gode resultater.

Du bliver ansvarlig for at realisere dit eget salgsbudget og skal booke dine egne møder, afdække kundens behov, sparre med kunden og komme med innovative forslag afstemt med vores produktion samt beregne og sammensætte det rigtige tilbud. Du evner at lave økonomiske beregninger og formidle tekniske specifikationer, og det er samtidig naturligt for dig at arbejde seriøst og fokuseret på din pipeline og realisere de aftalte mål og KPI’er. Du er fortrolig med at føre dialog med beslutningstagere på alle niveauer og evner at ”komme over bordet” med dit budskab.

Du skal være motivet af at realisere en stor del af dit salgsbudget i år 1 ved bearbejdning af nye kunder, som endnu ikke kender til vores packaging-kompetencer. Du har derfor en stærk new bizz-tilgang, er proaktiv og resultatorienteret og har en solid forretningsforståelse.

Du identificerer potentielle salgsmuligheder og arbejder ud fra etablerede standarder og procedurer i Cool Gray, herunder GMP, som du formentlig allerede har erfaring med. Som en naturlig del af salgsarbejdet udarbejder du forretningsplaner for hver større nøglekunde og sørger for opdatering og vedligeholdelse i CRM-system, herunder kundedata, alle kundekontaktoplysninger, aktuelle mulige new bizz data og konkurrentoplysninger.

Vores bidrag
Du får 150 dedikerede kolleger i ryggen, der vil bakke dig op og hjælpe dig til succes i hverdagen. Trods travlhed vil du møde kolleger, der alle bidrager til en rar hverdag med glimt i øjet i en uformel atmosfære. Frokostordning, tagterrasse, masse af gratis p-pladser og flere gode sociale events om året bidrager også til det gode humør.

Det er en spændende og udviklingsorienteret stilling med stor mulighed for at tilrettelægge egen hverdag og arbejde selvstændigt. Lønnen er god og vilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.