Om jobbet

Cool Gray er et moderne kommunikationshus, der skaber værdi for kunderne ved at samle og optimere deres online og offline kommunikation på tværs af platforme og medier. Vi arbejder i tre overordnede forretningsområder, bureau, grafisk produktion og logistik – og vi ønsker nu at styrke vores teamsalg med endnu en erfaren KAM’er med særligt fokus på de grafiske specialer.

En Cool Gray’er er en usædvanlig teamplayer. Vores hus indeholder så mangeartede, men stadig komplimenterende kompetencer, at teamsamarbejde er nøglen til succes. Du vil derfor have gode KAM-kolleger omkring dig, der har bureau og digitale ydelser som speciale, så kunderne har mulighed for at samle deres kommunikation hos Cool Gray.

Dit bidrag

Dit bidrag til teamet bliver dine særlige evner og erfaringer med at sælge unikke grafiske løsninger til eksisterende og nye kunder. Cool Gray huser foruden vores hybridbureau også in-house produktion af storformatprint, tekstil-, digital- og offsettryk samt efterbehandling og forædling. Dertil kommer vores pakkeri, der håndterer både store kampagnepakninger og mindre individuelle udsendelser, samt vores lagerhotel med tilknyttede web-to-print-løsninger.

Der er ingen tvivl om, at du allerede har solid erfaring med salg af grafiske løsninger. Du er ambitiøs og passioneret og vil være et stort aktiv for både kolleger og kunder. Du arbejder resultatorienteret, konstruktivt og har en rationel forretningsforståelse. Du er fortrolig med at føre dialog med beslutningstagere på alle niveauer og evner at ”komme over bordet” med dit budskab. Du kan aktivere dit netværk og nyder at opsøge og lande nye kunder, så derfor skræmmer et personligt salgsbudget på kr. 3-5 mio. i år 1 dig heller ikke. Cool Gray producerer løsninger ud over det sædvanlige, og du kender kvalitet, når du ser det – og du kan sælge det.

Vores bidrag
Du får 150 dedikerede kolleger i ryggen, der vil bakke dig op og hjælpe dig til succes i hverdagen. Trods travlhed vil du møde kolleger, der alle bidrager til en rar hverdag med glimt i øjet i en uformel atmosfære. Frokostordning, tagterrasse, masse af gratis p-pladser og flere gode sociale events om året bidrager også til det gode humør.