FOTO & VIDEO

Cool Gray tilbyder alt inden for foto, video og reklamefilm, bl.a. packshot, portræt, foto til brochurer, kataloger og hjemmesider, og videoproduktion til bl.a. web. Opgaverne er lige så forskellige som de er mange. De tæller alt fra produktioner i vores eget fotostudie til on location optagelser med mere omfattende lyssætning og udstyr. Og Cool Grays erfarne fotografer står for både komposition, billedredigering og efterbehandling af alt materiale.

KOMPETENCE OG FLEKSIBILITET

Hos Cool Gray har vi vores eget fotostudie og egne fotografer, og derfor er her ikke langt fra ide til udført ide. Og vores fotografer er i tæt dialog med vores kreative afdeling for at sikre det bedst mulige resultat. Har I brug for en dygtig fotograf og et yderste fleksibelt setup, der gør det komplicerede nemt og ligetil?

DET HJÆLPER VI MED

FOTOSTUDIE & ON LOCATION

Cool Gray tilbyder både foto i vores eget fotostudie og på location. Vi kan hjælpe jer med foto til domiciler, industri og årsrapporter. Foto med modeller i studie eller on location med fotovogn til omklædning og styling. Foto til kampagner, messer og design. Og vi kan naturligvis også hjælpe jer med klargøring, styling, fotografering og retouch, og alt det praktiske som arkivering, navngivning, kontaktark, nedpakning og returnering af varer.

Læs mere
PACKSHOT

Hos Cool Gray kan vi tilbyde et godt overblik og en professionel håndtering af de mange varer til packshot som f.eks. magasiner, produktkataloger og hjemmesider ofte kræver. Vores fotografer sikrer, at alle billeder leveres med ensartet belysning og baggrund - eller som mere dynamiske opsætninger, naturligvis alt efter opgavens karakter.

Læs mere
REKLAMEFILM
VIDEO & ANIMATION

Cool Gray udvikler video og animation til mindre content-produktioner og videoopgaver, f.eks. webfilm. Til reklamefilm og større produktioner har vi en fast samarbejdspartner - et full service produktionsselskab, som producerer reklamefilm, corporate film, motion graphic og 3D/2D.

Læs mere

Se eksempler på videoer

Her kan du se nogle eksempler på de videoer, som vi har optaget og redigeret.

Se alle produktioner

jakob skov
  • Kontakt

Salgschef, Jakob Skov,
og hør mere om vores kompetencer.

 

+45 8877 1016

+45 5060 1016

Send mail

jesper egholm
  • Kontakt

Fotograf, Jesper Egholm,
og hør mere om de mange muligheder.

 

+45 8877 1080

+45 5060 1080

Send mail

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere