Foto & Video

Vores fotografer hjælper jer med alt fra packshots, portrætbilleder til fashion og still life. Vi arbejder med alle former for opgaver fra små in-house produktioner til større on locations optagelser. Vores fotografer hjælper med både komposition, billedredigering og efterbehandling.

Kompetence og agilitet

Har I brug for en fotograf, der gør det komplicerede nemt og ligetil? I Cool Gray tilbyder vi et fleksibelt setup med egne studier, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Det hjælper vi med

Studie &
on location

Optagelser til domiciler, industri, årsrapporter. Modeloptagelser i studie eller on locations. Kampagner, messer, design. Vi hjælper både med klargøring, styling, fotografering og retouch, arkivering, navngivning, kontaktark, nedpakning og returnering af varer.

Packshots

Hjemmesider og produktkataloger kræver ofte et hav af packshots, et godt overblik og en professionel håndtering af de mange varer. Vores fotografer sikrer, at alle billeder leveres med ensartet belysning og baggrund - eller som mere dynamiske opsætninger, naturligvis alt efter opgavens karakter.

Reklame- &
Animationsvideo

Til mindre content-produktioner og videoopgaver kan vi på kort tid udvikle video eller animationsmateriale. Til større produktioner har vi en fast samarbejdspartner, et fuldservice produktionsselskab, der producerer reklamefilm, corporate film, motion graphic og 3D /2D.

Se eksempler på videoer

Her kan du se nogle eksempler på de videoer, som vi har optaget og redigeret.

Se alle produktioner

jakob skov
  • Kontakt

Salgschef, Jakob Skov,
og hør mere om vores kompetencer.

 

+45 8877 1016

+45 5060 1016

Send mail

jesper egholm
  • Kontakt

Fotograf, Jesper Egholm,
og hør mere om de mange muligheder.

 

+45 8877 1080

+45 5060 1080

Send mail

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.