Menu

Cool Gray støtter velgørende organisation

Cool Gray og Estée Lauder er indgået et velgørende samarbejde. I de kommende uger kan du finde Estée Lauders displays i 150 udvalgte Matas-butikker. Cool Gray har sponseret gratis art direction og produktion.

Velgørende samarbejde

I de kommende uger kan du i 150 udvalgte Matas-butikker finde disse displays. Et samarbejde mellem Estée Lauder og Cool Gray er baggrunden for dette velgørende samarbejde, hvor Estée Lauder har produceret unikke Breast Cancer Awareness produktdesigns. Det er muligt at købe disse produkter i udvalgte Matas-butikker, og Estée Lauder donerer ubeskåret hele deres fortjeneste til frivillige grupper, som hjælper brystkræftramte kvinder. Hvert produkt er blevet produceret i et Breast Cancer Awareness design, som gør brug af blandt andet den genkendelige lyserøde sløjfe.

Cool Gray har hjulpet med:

  • Grafisk opsætning
  • Konstruktion
  • Produktion

Genkendeligt design

Cool Gray har sponseret gratis art direction og produktion af displays til de 150 Matas-butikker. Her har vi haft fokus på at skabe et genkendeligt design i den velkendte lyserøde farve, som oftest forbindes med brystcancer. Samtidig er designet på displayet tilpasset, så det matcher til Estée Lauders unikke produkter. Køberne har ligeledes mulighed for at tage en lyserød sløjfe i forbindelse med deres køb for at skabe en endnu mere unik købsoplevelse.

Vi er stolte af at kunne støtte denne gode sag, og håber produkterne bliver en stor succes ude i butikkerne.

Udgivet
27. maj 2019
Kategori
Design + Nyhed
Forfatter
Solvej Andersen

Lignende indlægGå til oversigt